Badkamer in Harderwijk kopen?

Wilt een mooie Badkamer kopen en u woont in de regio Harderwijk? Kom dan eens langs in onze vernieuwde showroom. We bieden een ruime collectie sanitair, kranen en meubilair voor een prachtige badkamer. We werken de kwalitatieve producten van de beste  merken voor duurzaam gebruik zonder gedoe. We hebben ook een uitgebreid assortiment tegels in huis vele kleuren, formaten en tegellooks. Zo kunt u direct combinaties maken voor de complete inrichting van uw badkamer. Voor elke woonstijl en budget de beste oplossing. Kom langs en we helpen u graag op weg met de realisatie van een prachtige badkamer..

Het mooiste sanitair voor een complete badkamer

In onze showroom hebben we alles in huis voor een complete badkamer. Hoogwaardig sanitair in verschillende stijlen en uitvoeringen voor een eigen look en feel in de badkamer. We bieden een ruime collectie wastafels en waskommen, ligbaden en toiletpotten met de nieuwste trends. Wat u ook mooi vindt, u vindt het allemaal bij Brinkman Stitselaar. Ook voor accessoires en spiegels en plafonds voor de badkamer kunt u bij ons terecht.

Kom naar de showroom in Harderwijk voor een complete badkamer

In onze showroom hebben wij een selectie van badkamer attributen  opgesteld. U kunt deze zelf samenstellen en zo uw ideale badkamer creëren. Alles voor de badkamer is overzichtelijk opgesteld. En voor de tegels van uw badkamer hebben wij ook een uitgebreid en actueel assortiment klaar staan in onze showroom. Bekijk ook onze website met een grote en actuele collectie tegels voor vloer en wand. Kom langs en we helpen u graag verder met een helder advies en praktische tips over sanitair en tegels.