Kludi hoofddouche

Een Kludi hoofddouche is een belevenis die alle zintuigen verfrist en gelijktijdig een moment van ontspanning mogelijk maakt. Alle Kludi douches hebben een prachtig design en zijn technische hoogstandjes. Zo is de functionele veelzijdigheid bijzonder mooi geïntegreerd in past in elke badkamer sfeer. Met een heerlijke regendouche krijgt u het ultieme spagevoel in eigen huis. Of u nu kiest voor een regendouche of duale doch met losse handdouche, in onze showroom kunt het allemaal bekijken.

Hoofddouches in fraaie afwerkingen 

De collectie bestaat uit vijf prachtige series waaronder de Cockpit, Explorer en A-qa. De series zijn beschikbaar in diverse maten en en vormen die ieder hun specifieke functie vertegenwoordigen. Of u nu kiest voor chrome of zwart chrome, voor elke badkamer hebben wij een passend model.

Cockpit

Cockpit

Explorer

A-qa

A-qa eco

A-qa chrome

A-qa chrome

A-qa chrome

A-qa mat zwart chrome

A-qa mat zwart chrome

A-qa mat zwart chrome

A-qa mat zwart chrome

Kom naar de showroom voor Kludi hoofddouches 

In onze showroom hebben wij een selectie van Kludi hoofdouches klaar staan. Naast hoofddouches kunt u bij ons ook spiegels, badkamermeubels, douchewanden en kranen bekijken. Alles voor een mooie en betaalbare badkamer overzichtelijk opgesteld. En voor de tegels van uw badkamer hebben wij ook een uitgebreid en actueel assortiment klaar staan in onze showroom. Bekijk ook onze website met een grote en actuele collectie tegels voor vloer en wand. Kom langs en we helpen u graag verder met een helder advies en praktische tips over sanitair en tegels.