Keuco Spiegels

De spiegels en verlichting van Keuco zetten de badkamer in het juiste licht. De lichtspiegels zorgen voor de juiste sfeer in elke omgeving en maken van badkamer een fijne ruimte. De lichtspiegels voldoen aan de nieuwste technische vereisten wat betreft lichtopstelling en gebruiksgemak in de badkamer. Keuco heeft een groot assortiment aan spiegels. Wij helpen u graag in onze showroom om u te adviseren over de juiste maat en passende lichtvorm voor uw interieur.

Keuco

3 kleuren kader
3 vormen
LED verlichting
spiegelverwarming
dimbare touch schakelaar

Kleuren kader

wit
zwart
zilver

Vormen

rechthoek
vierkant
staand

Badkamerspiegels

Wilt u meer badkamerspiegels bekijken? We hebben ook spiegels in huis van Detremmerie, Hipp Design en Looox.

Kom naar de showroom voor de spiegels van Keuco en ervaar zelf de prachtige collectie 

In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste spiegels van Keuco voor u klaar staan. De Keuco collectie heeft een bijzondere stijl met ieder haar eigen variaties en designs. Ovaal of rond, rechthoekig of vierkant, met of zonder kader: welke trend u ook verkiest, wij hebben voor elke badkamer een passende spiegel. Bekijk hieronder ons assortiment en laat u betoveren door de verfijnde designs. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige douchewanden, Kkranen, sanitair, accessoires en meubilair. Allemaal onder één dak zodat u het goed op elkaar kunt afstemmen. En voor de tegels van uw badkamer hebben wij ook een uitgebreid en actueel assortiment klaar staan in onze showroom. Kom langs en we helpen u graag verder met uw sanitair en tegels.

Lichtspiegels Edition 400

Lichtspiegel rechthoek

Lichtspiegel rechthoek

Lichtspiegel vierkant

Lichtspiegels Edition 90

Royal groot
Royal groot
Royal staand
Plan staand
 

Kom langs voor een complete badkamer 

Voor een stijlvolle en praktische badkamer komt u naar Brinkman Stitselaar. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen uw droombadkamer samen. Een moderne badkamer voorzien van alle gemakken voor vele jaren zorgeloos gebruik. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. We maken vooraf een 3d visualisatie, zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat. U bent van harte welkom in onze showroom.