Keuco Spiegels

De spiegels en verlichting van Keuco zetten de badkamer in het juiste licht. De lichtspiegels zorgen voor de juiste sfeer in elke omgeving en maken van badkamer een fijne ruimte. De lichtspiegels voldoen aan de nieuwste technische vereisten wat betreft lichtopstelling en gebruiksgemak in de badkamer. Keuco heeft een groot assortiment aan spiegels. Wij helpen u graag in onze showroom om u te adviseren over de juiste maat en passende lichtvorm voor uw interieur.

Kom naar de showroom voor de spiegels van Keuco en ervaar zelf de prachtige collectie 

In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste spiegels van Keuco voor u klaar staan. De Keuco collectie heeft een bijzondere stijl met ieder haar eigen variaties en designs. Ovaal of rond, rechthoekig of vierkant, met of zonder kader: welke trend u ook verkiest, wij hebben voor elke badkamer een passende spiegel. Bekijk hieronder ons assortiment en laat u betoveren door de verfijnde designs. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige douchewanden, Kkranen, sanitair, accessoires en meubilair. Allemaal onder één dak zodat u het goed op elkaar kunt afstemmen. 

En voor de tegels van uw badkamer hebben wij ook een uitgebreid en actueel assortiment klaar staan in onze showroom. Kom langs en we helpen u graag verder met uw sanitair en tegels.

Lichtspiegels Edition 400

KEB_W_11596172500

Lichtspiegel rechthoek

Lichtspiegel rechthoek

KEB_W_11596171500

Lichtspiegel vierkant

Lichtspiegels Edition 90 

Lichtbronnen aan zijkant rechthoek

Lichtbronnen aan zijkant vierkant

Lichtspiegels Royal Lumos

Royal groot

Royal rechthoek

Royal staand