Keuco hoofddouches

Complementeer uw douche met een Keuco hoofddouche. Deze hoofddouches stralen luxe en elegantie uit. Geniet van het comfort van een regendouche. Na een vermoeide dag kunt u zichzelf verwennen in uw badkamer onder een warme straal. Later het water over u heen stromen en ontdek de kwaliteit van deze douches. De Keuco hoofddouche hebben wij in vele soorten, formaten en uitvoeringen. Of u nu houdt van strak, rechthoekig of juist rond en elegant, wij helpen u graag met het maken van uw keuze maken van de juiste hoofddouche.

Keuco hoofddouches

hoofddouche met led
verschillende vormen

Afwerking

verchroomd
brons geborsteld
nikkel geborsteld
zwart chrome
RVS
aluminium

Formaten

meer dan 5 formaten

Hoofddouches

Wilt u meer hoofddouches bekijken? We hebben ook moderne hoofddouches van Xenz in huis.

Hoofddouches in fraaie afwerkingen 

De collectie bestaat uit twee prachtige series. De moderne en elegante Elegance kranen serie met ronde hoofdsproeier en een doorsnede van 180 mm en de strakke Edition 300 kranen serie met een afmeting van 250×250 mm. De laatste is bijzonder met een vierkant formaat. Beiden zijn beschikbaar in zes uitvoeringen.

Verchroomd

Brons geborsteld

Nikkel geborsteld

Zwart chrome

RVS

Aluminium

Verchroomd

Brons geborsteld

Nikkel geborsteld

Zwart chrome

RVS

Aluminium

Kom naar de showroom voor Keuco hoofddouches 

In onze showroom hebben wij een selectie van Keuco hoofdouches klaar staan. Naast hoofddouches kunt u bij ons ook spiegels, badkamermeubels, douchewanden en kranen bekijken. Alles voor een mooie en betaalbare badkamer overzichtelijk opgesteld. En voor de tegels van uw badkamer hebben wij ook een uitgebreid en actueel assortiment klaar staan in onze showroom. Bekijk ook onze website met een grote en actuele collectie tegels voor vloer en wand. Kom langs en we helpen u graag verder met een helder advies en praktische tips over sanitair en tegels.