Keuco hoofddouches

Complementeer uw douche met een Keuco hoofddouche. Deze hoofddouches stralen luxe en elegantie uit. Geniet van het comfort van een regendouche. Na een vermoeide dag kunt u zichzelf verwennen in uw badkamer onder een warme straal. Later het water over u heen stromen en ontdek de kwaliteit van deze douches. De Keuco hoofddouche hebben wij in vele soorten, formaten en uitvoeringen. Of u nu houdt van strak, rechthoekig of juist rond en elegant, wij helpen u graag met het maken van uw keuze maken van de juiste hoofddouche.

Kom naar de showroom voor de fraaie collectie Keuco hoofdouches

In onze showroom van Brinkman Stitselaar hebben wij een groot aanbod aan hoofddouches voor u om te bekijken, We helpen u graag met de keuze van de juiste hoofddouche die mooi past binnen uw badkamer interieur en bij uw wensen. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige douchewanden, baden, sanitair, accessoires en meubilair. Allemaal onder één dak zodat u het goed op elkaar kan afstemmen.

Hoofddouches in fraaie afwerkingen 

De collectie bestaat uit twee prachtige series. De moderne en elegante Elegance kranen serie met ronde hoofdsproeier en een doorsnede van 180 mm en de strakke Edition 300 kranen serie met een afmeting van 250×250 mm. De laatste is bijzonder met een vierkant formaat. Beiden zijn beschikbaar in zes uitvoeringen.

Verchroomd

Brons geborsteld

Nikkel geborsteld

Zwart chrome

RVS

Aluminium

Verchroomd

Brons geborsteld

Nikkel geborsteld

Zwart chrome

RVS

Aluminium

Kom naar de showroom voor Keuco hoofddouches 

In onze showroom hebben wij een selectie van Keuco hoofdouches klaar staan. Naast hoofddouches kunt u bij ons ook spiegels, badkamermeubels, douchewanden en kranen bekijken. Alles voor een mooie en betaalbare badkamer overzichtelijk opgesteld. En voor de tegels van uw badkamer hebben wij ook een uitgebreid en actueel assortiment klaar staan in onze showroom. Bekijk ook onze website met een grote en actuele collectie tegels voor vloer en wand. Kom langs en we helpen u graag verder met een helder advies en praktische tips over sanitair en tegels.