Catalano wastafels

Catalano wastafels staan voor design en hoge kwaliteit. De wasbakken hebben prachtige ontwerpen en zijn in vele maten en vormen verkrijgbaar. Catalano heeft design en functionaliteit weten te combineren tot topontwerpen. Kies voor een wasbak met muurbevestiging of een opzetwasbak in een opvallende vorm. Met kleurcombinaties zoals mat zwart en goud of zilver en wit creëert u een badkamer die een lust is voor het oog. We laten u graag de diverse opties van de Calano wasbakken zien in onze showroom.

Kom naar de showroom voor Catalano wastafels

In onze showroom van Brinkman Stitselaar hebben wij een groot aanbod aan Catalano wastafels voor u om te bekijken. We helpen u graag met de keuze van de juiste wastafel, passend bij uw badkamermeubel en stijl van uw badkamerinterieur. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige douchewanden, kranen, sanitair, accessoires en meubilair. Alles onder één dak zodat u het goed op elkaar kunt afstemmen. 

Collectie wastafels

New Zero

Horizon

New Premium

Edition

Gold & Silver

Colori

Green

Sfera

New Light

Verso

Velis

Premium

Helder advies, prachtige opstellingen & tegelcombinaties

In onze showroom hebben we moderne badkamer opstellingen met sanitair, douchewanden en toiletten. Alle opstellingen zijn compleet betegeld en wij bieden een ruime collectie tegels in vele kleuren, looks en uitvoeringen. Alles onder éen dak bij Brinkman Stitselaar, ruim 40 jaar vakspecialist in de regio. We helpen u graag verder met de juiste keuze. Voor ieder budget en woonstijl hebben we sanitair en tegels voor u klaar staan. Ook voor het verwerken van de tegels en plaatsen van sanitair kunnen wij u van dienst zijn.

Bekijk ook ons ruime collectie tegels >