Catalano wastafels

Catalano wastafels staan voor design en hoge kwaliteit. De wasbakken hebben prachtige ontwerpen en zijn in vele maten en vormen verkrijgbaar. Catalano heeft design en functionaliteit weten te combineren tot topontwerpen. Kies voor een wasbak met muurbevestiging of een opzetwasbak in een opvallende vorm. Met kleurcombinaties zoals mat zwart en goud of zilver en wit creëert u een badkamer die een lust is voor het oog. We laten u graag de diverse opties van de Calano wasbakken zien in onze showroom.

Catalano 

7 kleuren 
6 uitvoeringen
rond
ovaal
rechthoekig
praktische aflegruimte


Kleuren

Wit
Goud
Mat zwart
Combi mat zwart-goud
Combi wit-goud
Combi wit zilver
Cement
Kleur op maat

Uitvoeringen

voor wandbevestiging
opbouw
inbouw
half inbouw
onderbouw
fonteinen

Wastafels

Wilt u meer wastafels bekijken? We hebben ook moderne wastafels van Geberit,  Luca en Villeroy & Boch in huis.

Kom naar de showroom voor Catalano wastafels

In onze showroom hebben wij een selectie van Catalano wastafels klaar staan. Naast wastafels kunt u bij ons ook ligbaden, spiegels, badkamermeubels, douchewanden en kranen bekijken. Alles voor een mooie en betaalbare badkamer overzichtelijk opgesteld. En voor de tegels van uw badkamer hebben wij ook een uitgebreid en actueel assortiment klaar staan in onze showroom. Bekijk ook onze website met een grote en actuele collectie tegels voor vloer en wand. Kom langs en we helpen u graag verder met een helder advies en praktische tips over sanitair en tegels. 

Collectie wastafels

New Zero

Horizon

Catalano wastafels

New Premium

Edition

Catalano wastafels

Gold & Silver

Colori

Green

Catalano wastafels

Sfera

New Light

Catalano wastafels

Verso

Velis

Premium

Kom langs voor een complete badkamer 

Voor een stijlvolle en praktische badkamer komt u naar Brinkman Stitselaar. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen uw droombadkamer samen. Een moderne badkamer voorzien van alle gemakken voor vele jaren zorgeloos gebruik. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. We maken vooraf een 3d visualisatie, zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat. U bent van harte welkom in onze showroom.