Hotbath Archie badkranen 

Ga voor een stijlvolle en hoogwaardige kraan met Hotbath Archie badkranen. Uitgevoerd in oersterk RVS 316 en speciale PVD-finishes. De PVD coating staat garant voor vele jaren zorgeloos gebruik. Archie badkranen zijn geschikt voor opbouw en inbouw en er zijn ook vrijstaande kranen verkrijgbaar. Er is een ruime keuze in designs en formaten in vier fraaie afwerkingen. De bedieningsknop is uitgerust met Vinyl Touch voor een extra decoratief accent. De kraan is voorzien met het Flower Power System en gaat zuinig om met warm water, dus energiebesparend. Er zijn ook bijpassende kranen voor wastafel en douche.

Archie

RVS
3 finishes in PVD
Flower Power Systeem
10 jaar garantie

Kleuren

Koper
Chroom
Messing
Gunmetal

Uitvoeringen

Geborsteld koper PVD
Geborsteld messing PVD
Geborsteld gunmetal PVD

Hotbath kranen

Meer Hotbath badkranen bekijken? We hebben ook de series Cobber en Gal voor u klaar staan. En ook de toplijn kranen Archie Flag.

Kom langs voor de stijlvolle badkranen in de serie Hotbath Archie

In onze showroom in Harderwijk kunt u complete badkamer opstellingen bekijken met badkranen van Hotbath. We hebben de meest aansprekende series uit het omvangrijke Hotbath assortiment voor u geselecteerd. Zo hebben we ook de badkranen uit de serie Cobber en Gal voor u klaar staan. We bieden naast kranen alles voor een mooie en praktische badkamer voorzien van alle gemakken. Zo kunt u bij ons badkamermeubels, douchewanden, wastafels en baden bekijken. En de badkamer is pas echt compleet met een verwarmde spiegel en sfeervolle verlichting. We bieden een ruim aanbod van diverse merken voor elke budget, dus u slaagt altijd bij Brinkman Stitselaar. 

Keuze uit 4 kleuren

Hotbath Archie badkranen

Geborsteld kopper PVD

Hotbath Archie badkranen

Geborsteld messing PVD

Hotbath Archie badkranen

Geborsteld gunmetal PVD

Hotbath Archie badkranen

RVS 316

Archie badkranen in vele uitvoeringen

Het kranen assortiment van Hotbath is zeer omvangrijk en boordevol variatie. Er is altijd wel een kraan die past bij uw smaak en de inrichting van uw badkamer. Kom ze bekijken in de showroom.

Wastafelkranen en douchekranen in de serie Archie

Het kranen assortiment van Hotbath is zeer omvangrijk en boordevol variatie. Er is altijd wel een kraan die past bij uw smaak en de inrichting van uw badkamer. 

Bekijk ook de aansprekende badkranen uit de series Cobber en Gal 

Kom langs voor een helder advies, prachtige opstellingen & tegelcombinaties

In onze showroom hebben we moderne en betegelde opstellingen met sanitair, douchewanden en toiletten. We bieden een ruime collectie van de beste merken voor jarenlang onbezorgd gebruik. Alles onder een dak bij Brinkman Stitselaar. We zijn ruim 40 jaar vakspecialist in de regio enc helpen u graag verder met de juiste keuze. Voor elk budget en woonstijl hebben we sanitair en tegels voor u klaar staan. Ook voor het verwerken van de tegels en plaatsen van sanitair kunnen wij u van dienst zijn.

bekijk ook ons ruime collectie tegels >