Axor One

AXOR One. Een badkamercollectie die zo elegant, elementair en puur is dat ze alleen door radicale innovatie kan worden gerealiseerd. Met behulp van Select Technology en een nieuwe manier van interactie vindt AXOR One bekende archetypen opnieuw uit voor meer duidelijkheid, verbeterde functionaliteit en superieure controle. Verkrijgbaar in chroom, mat zwart en tot 15 AXOR FinishPlus oppervlakken, de collectie brengt tijdloos design in elke badkamer.

Kom naar de showroom voor de fraaie collectie Axor One

In onze showroom van Brinkman Stitselaar hebben wij een groot aanbod aan Axor One voor u om te bekijken, We helpen u graag met de keuze van de juiste kraan die mooi past binnen uw badkamer interieur en bij uw wensen. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige douchewanden, baden, sanitair, accessoires en meubilair. Allemaal onder één dak zodat u het goed op elkaar kan afstemmen.

In vele kleuren en uitvoeringen

De kranen in de serie Axor One zijn in maar liefst 17 kleuren en uitvoeringen beschikbaar. Zo is er altijd wel een kraan die bij u past. Op de foto’s onder staan de chrome uitvoeringen afgebeeld.

Axor One Collectie

Axor One

Wastafelmengkraan Select 140 

Axor One

3-gats wastafelmengkraan Select 170

Axor One

Eéngreeps wastafelmengkraan 260

Axor One

3-gats wastafelmengkraan 170

Axor One

Thermostaatmodule voor inbouw

Axor One

Eéngreeps wastafelmengkraan voor inbouw  220

Axor One

Wastafelmengkraan voor inbouw 220

2-gats wastafelmengkraan Select 260

Wastafelmengkraan Select 260

Eengreeps badmengkraan staand

Doucheset 75 1jet EcoSmart 

Helder advies, prachtige opstellingen & tegelcombinaties

In onze showroom hebben we moderne badkamer opstellingen met sanitair, douchewanden en toiletten. Alle opstellingen zijn compleet betegeld en wij bieden een ruime collectie tegels in vele kleuren, looks en uitvoeringen. Alles onder een dak bij Brinkman Stitselaar, ruim 40 jaar vakspecialist in de regio. We helpen u graag verder met de juiste keuze. Voor ieder budget en woonstijl hebben we sanitair en tegels voor u klaar staan. Ook voor het verwerken van de tegels en plaatsen van sanitair kunnen wij u van dienste zijn.

bekijk ook ons ruime collectie tegels >