Vitra wc potten

Met Vitra wc potten bent u verzekerd van designconcepten gecombineerd met de allernieuwste technieken. Een goed voorbeeld van zo’n innovatief product van VitrA is Rimex. Dit wandcloset heeft geen spoelrand. Comfortabel en hygiënisch met een vuilafstotend oppervlak wat het schoonmaken van toilet gemakkelijker. En wat dacht u van de VitrA V-Care waarbij techniek, esthetiek, comfort en uiteraard hygiëne compromisloos zijn gecombineerd in een bidetdouche. In onze showroom hebben we mooie collectie VitrA voor uw badkamer klaar staan.

Kom naar de showroom voor de mooie Vitra closets 

In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste VitrA closets voor u klaar staan. De VitrA collectie heeft een praktische stijl met ieder haar eigen variaties en designs. Combineer deze met een bijpassende bidet voor een totaal beleving. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige douchewanden, kranen, sanitair, accessoires en meubilair. Allemaal onder één dak zodat u het goed op elkaar kan afstemmen. 

En voor de tegels van uw badkamer hebben wij ook een uitgebreid en actueel assortiment klaar staan in onze showroom. Kom langs en we helpen u graag verder met uw sanitair en tegels.

VitrA V-care

Wandcloset rond

Wandcloset rechthoek

Wandcloset rechthoek

Staand closet rechthoek

Frame

Wandcloset zwart

Wandcloset taupe

Wandcloset zwart

Wandcloset wit

DLights

DLights wandcloset 

DLights wandcloset

DLights staand closet

DLights staand closet