Hotbath Cobber badkranen

Hotbath Cobber badkranen zijn uitgevoerd  in vele kleuren en modellen. Er zijn maar liefst vijftien finishes in deze omvangrijke serie. Zwarte kranen voor een echte eyecatcher in de moderne badkamer en als u iets bijzonders wilt kiest u voor geborsteld messing. Voor een tijdloze kraan zijn er uitvoeringen van chroom of geborsteld nikkel. Daarnaast zijn de kranen uit de Cobber serie ook verkrijgbaar in geborsteld messing, gepolijst messing, verouderd messing, geborsteld koper of glans nikkel, onze prachtige living colours. De kranen zijn afgewerkt zonder oppervlaktebescherming, waardoor de kleur op een natuurlijke wijze verandert en na verloop van tijd het materiaal een uniek patina toont.

Cobber

RVS
15 finishes 
Flower Power Systeem
10 jaar garantie

Kleuren

Koper
Wit
Chroom
Messing
Goud
Zwart

Uitvoeringen

Gepolijst messing
Geborsteld messing
Verouderd messing
Gepolijst messing
Geborsteld koper
Glans nikkel
Geborsteld messing

Hotbath kranen

Meer Hotbath badkranen bekijken? We hebben ook de series Archie en Gal voor u klaar staan. En ook de toplijn kranen Archie Flag.

Kom naar de showroom voor de fraaie collectie Hotbath Cobber badkranen

In onze showroom van Brinkman Stitselaar hebben wij een groot aanbod Hotbath kranen voor klaar staan, We helpen u graag met de keuze van de juiste kraan die mooi past binnen uw badkamer interieur en bij uw wensen. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige douchewanden, baden, sanitair, accessoires en meubilair. Allemaal onder één dak zodat u het goed op elkaar kunt afstemmen. We hebben van Hotbath ook douchekranen en wastafelkranen in de serie Cobber.

Keuze uit 6 kleuren

Hotbath Cobber badkranen

Thermostatische
badmengkraan
B021CR

Hotbath Cobber badkranen

Thermostatische
badmengkraan
B021WH

Hotbath Cobber badkranen

Thermostatische
badmengkraan
B021RG

Thermostatische
badmengkraan
B021NBP

Hotbath Cobber badkranen

Thermostatische
badmengkraan
B021NB

Hotbath Cobber badkranen

Thermostatische
badmengkraan
B021BCP

Cobber badkranen in vele uitvoeringen

Het kranen assortiment van Hotbath is zeer omvangrijk en boordevol variatie. Er is altijd wel een kraan die past bij uw smaak en de inrichting van uw badkamer. Kom ze bekijken in de showroom.

wastafelkranen en douchekranen uit de serie Cobber

Het kranen assortiment van Hotbath is zeer omvangrijk en boordevol variatie. Er is altijd wel een kraan die past bij uw smaak en de inrichting van uw badkamer. 

bekijk ook de aansprekende series Archie Flag en Gal van Hotbath

Helder advies, prachtige opstellingen & tegelcombinaties

In onze showroom hebben we moderne badkamer opstellingen met sanitair, douchewanden en toiletten. Alle opstellingen zijn compleet betegeld en wij bieden een ruime collectie tegels in vele kleuren, looks en uitvoeringen. Alles onder een dak bij Brinkman Stitselaar, ruim 40 jaar vakspecialist in de regio. We helpen u graag verder met de juiste keuze. Voor ieder budget en woonstijl hebben we sanitair en tegels voor u klaar staan. Ook voor het verwerken van de tegels en plaatsen van sanitair kunnen wij u van dienst zijn.

bekijk ook ons ruime collectie tegels >