Villeroy & Boch wc potten

Met Villeroy & Boch wc potten worden alle toiletbezoeken een moment van rust en ontspanning. De wc potten worden gekenmerkt door een fraai design en vele verfijnde details. Comfortabel en hygiënisch. Het vuilafstotende oppervlak van keramiek maakt het schoonmaken van de badkamer gemakkelijker. In onze showroom hebben we mooie collectie Villeroy & Boch closets, bidets, bijpassende baden, en wasbakken voor een mooi geheel in uw badkamer.

Kom naar de showroom voor het stijlvolle Villeroy & Boch  

In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste Villeroy & Boch closets voor u klaar staan. De Villeroy & Boch collectie heeft een bijzondere stijl met ieder haar eigen variaties en designs. Combineer deze met een bijpassende bidet voor een totaal beleving. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige douchewanden, kranen, sanitair, accessoires en meubilair. Allemaal onder één dak zodat u het goed op elkaar kan afstemmen. 

En voor de tegels van uw badkamer hebben wij ook een uitgebreid en actueel assortiment klaar staan in onze showroom. Kom langs en we helpen u graag verder met uw sanitair en tegels.

Subway 2

Villeroy en Boch wcpotten

Diepspoelcloset Comfort

Diepspoelcloset compact

Diepspoelcloset zonder spoelrand

Diepspoelcloset staand

Venticello

Venticello wand closet

Venticello staand

ViCare

Diepspoelcloset zonder spoelrand

Villeroy en Boch

Diepspoelcloset compact

Villeroy en Boch

Diepspoelcloset zonder spoelrand

Villeroy en Boch

ViCare staand