HR badkamermeubels

De HR badkamermeubels bieden veel mogelijkheden. De diverse series van HR badkamermeubels hebben ieder hun eigen unieke eigenschappen en mogelijkheden dus voor iedere wens en ieder budget een passend badkamermeubel. Of het nu gaat om een luxe massief eiken badmeubel, een moderne set die in vele trendy kleuren leverbaar is, of juist dat scherp geprijsde badmeubel; wij hebben het in huis. Ook voor maatwerk badmeubels kunt u bij ons terecht. Er is veel keuze uit materialen, maten en kleuren.

Square Solo badkamermeubel

De Square Solo van HR badkamermeubels is een modern badmeubel met een praktische twist. De Square Solo is met zijn hoogte van 40 cm compact en heeft een krachtige uitstraling. In deze combinatie is de wastafel direct op de kast geplaatst. Een modern meubel met verrassend veel opbergruimte. Dit badmeubel staat in iedere badkamer mooi. Het Square Solo badmeubel wordt gecombineerd met de zeer fraaie keramische Elegance wastafel. Zo krijgt u een stijlvolle en praktische badkamer. 

Square Tiga badkamermeubel

Kom naar de showroom voor badkamermeubels van HR

In onze showroom hebben wij een selectie van HR badkamermeubels opgesteld. U kunt deze zelf samenstellen en zo uw ideale badkamermeubel creëren. Naast badkamermeubels kunt u bij ons ook spiegels, douchewanden, douches en kranenbekijken. Alles voor de badkamer is overzichtelijk opgesteld. En voor de tegels van uw badkamer hebben wij ook een uitgebreid en actueel assortiment klaar staan in onze showroom. Bekijk ook onze website met een grote en actuele collectie tegels voor vloer en wand. Kom langs en we helpen u graag verder met een helder advies en praktische tips over sanitair en tegels.