van Rijn douchewanden

Van Rijn Douchewanden heeft zo’n groot aanbod aan uitvoeringen en formaten dat er voor elke badkamer, voor elke smaak en voor elk budget een mooie douchewand is. Of u nu kiest voor een zwart stalen douche uit de Excellent serie, voor een glazen douchewand zonder profielen of een draaideur omdat u uw douche graag wil afsluiten, wij helpen u graag met alle keuzes die er zijn. Om het mooi in stijl af te werken kunt u kiezen uit bijpassende kranen en hoofddouches. In onze shroom laten we u graag de diverse uitvoeringen zien en adviseren u graag zodat u uw droom badkamer kan samenstellen.

van Rijn 

douchewanden
7 series
verschillende soorten glas

Profielen

RVS
RVS gepolijst
mat zwart
mat wit
chroom

Formaten

meer dan 25 formaten

Douchewanden

Wilt u meer douchewanden bekijken? We hebben ook moderne douchewanden van Novellini in huis.

Kom naar de showroom voor de fraaie collectie van Rijn douchewanden

van Rijn in onze showroom van Brinkman Stitselaar hebben wij een groot aanbod aan van Rijn douchewanden voor u om te bekijken. We helpen u graag met de keuze van de juiste douchewand die mooi past binnen uw badkamer interieur en bij uw wensen. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige hoofddouches, baden, sanitair, accessoires en meubilair. Allemaal onder één dak zodat u het goed op elkaar kan afstemmen.

van Rijn veiligheidsglas

Om uw badkamer stijlvol af te werken met uw eigen unieke accent hebben wij de keuze uit wel 9 glassoorten. Of u nu de voorkeur geef aan helder glas, glas met een werkje, chique rookglas in brons kleur of een modern grijs, met van Rijn douchewanden kunt u alle kanten op. De glassoorten zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden comfort, stijl en veiligheid.

Helder

Crepi

Rookglas brons

Rookglas grijs

Optiwhite

Gesatineerd

Dark Grey

Glas Plus

Miraster

Kom naar de showroom voor van Rijn douchewanden 

In onze showroom hebben wij een selectie van Rijn douchewanden opgesteld. U kunt deze zelf samenstellen en zo uw ideale douchewand creëren. Naast douchewanden kunt u bij ons ook spiegels, badkamermeubels, douches en kranen bekijken. Alles voor een mooie en betaalbare badkamer overzichtelijk opgesteld. En voor de tegels van uw badkamer hebben wij ook een uitgebreid en actueel assortiment klaar staan in onze showroom. Bekijk ook onze website met een grote en actuele collectie tegels voor vloer en wand. Kom langs en we helpen u graag verder met een helder advies en praktische tips over sanitair en tegels.