Geberit wastafels

Geberit biedt wastafels die perfect op uw persoonlijke voorkeuren aansluiten. Of u nu houdt van een strak ontwerp of een ronde design mooi vindt, u vindt altijd een design dat u mooi vindt. De moderne en tijdloze wastafels zijn flexibel te combineren. Praktisch en eenvoudig schoon te maken zodat u kunt genieten van comfort. Immers, uw wastafel wordt veel gebruikt en met daarom om kwalitatief goed en praktisch zijn. Er zijn verschillende soorten wastafels: SlimRim oplegwastafels, standaard wastafels en zelfs opzet wastafel in diverse varianten. Afhankelijk van de wastafel is het mogelijk om deze te combineren met een wastafelonderkast of wastafelblad of zonder meubel te installeren. We laten u graag de diverse mogelijkheden zien in onze showroom.

Geberit

3 vormen
7 uitvoeringen
design uitvoering
praktische aflegruimte


Vormen

rechthoekig
afgeronde hoeken
rond

Uitvoeringen

enkele wastafels
dubbele wastafels
slimrim opzetwastafels
oplegwastafels
compacte wastafels
onderbouw
fonteinen
 

Wastafels

Wilt u meer wastafels bekijken? We hebben ook moderne wastafels van Catalano,  Luca en Villeroy & Boch in huis.

Kom naar de showroom voor Geberit wastafels

In onze showroom hebben wij een selectie van Geberit wastafels klaar staan. Naast wastafels kunt u bij ons ook ligbaden, spiegels, badkamermeubels, douchewanden en kranen bekijken. Alles voor een mooie en betaalbare badkamer overzichtelijk opgesteld. En voor de tegels van uw badkamer hebben wij ook een uitgebreid en actueel assortiment klaar staan in onze showroom. Bekijk ook onze website met een grote en actuele collectie tegels voor vloer en wand. Kom langs en we helpen u graag verder met een helder advies en praktische tips over sanitair en tegels. 

Acanto wastafels

Acanto extra breed

Acanto aflegruimte rechts

Acanto dubbele wastafel

Acanto met aflegruimte

 

Citterio wastafels

Citterio rond

Citterio aflegruimte

Citterio aflegruimte rechts

Citterio rechthoekig

Renova Plan wastafels

Renova Plan rechthoekig

Renova Plan aflegruimte rechts

Renova Plan rechthoekig

Renova Plan dubbel wastafel

Kom langs voor een complete badkamer 

Voor een stijlvolle en praktische badkamer komt u naar Brinkman Stitselaar. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen uw droombadkamer samen. Een moderne badkamer voorzien van alle gemakken voor vele jaren zorgeloos gebruik. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. We maken vooraf een 3d visualisatie, zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat. U bent van harte welkom in onze showroom.