Geberit wastafels

Geberit biedt wastafels die perfect op uw persoonlijke voorkeuren aansluiten. Of u nu houdt van een strak ontwerp of een ronde design mooi vindt, u vindt altijd een design dat u mooi vindt. De moderne en tijdloze wastafels zijn flexibel te combineren. Praktisch en eenvoudig schoon te maken zodat u kunt genieten van comfort. Immers, uw wastafel wordt veel gebruikt en met daarom om kwalitatief goed en praktisch zijn. Er zijn verschillende soorten wastafels: SlimRim oplegwastafels, standaard wastafels en zelfs opzet wastafel in diverse varianten. Afhankelijk van de wastafel is het mogelijk om deze te combineren met een wastafelonderkast of wastafelblad of zonder meubel te installeren. We laten u graag de diverse mogelijkheden zien in onze showroom.

Kom naar de showroom voor Geberit wastafels

In onze showroom van Brinkman Stitselaar hebben wij een groot aanbod aan Geberit wastafels voor u om te bekijken. We helpen u graag met de keuze van de juiste wastafel, passend bij uw badkamermeubel en stijl van uw badkamerinterieur. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige douchewanden, kranen, sanitair, accessoires en meubilair. Allemaal onder één dak zodat u het goed op elkaar kan afstemmen. 

Acanto wastafels

Acanto extra breed

Acanto aflegruimte rechts

Acanto dubbele wastafel

Acanto met aflegruimte

 

Citterio wastafels

Citterio rond

Citterio aflegruimte

Citterio aflegruimte rechts

Citterio rechthoekig

 

Renova Plan wastafels

Renova Plan rechthoekig

Renova Plan aflegruimte rechts

Renova Plan rechthoekig

Renova Plan dubbele wastafel

 

Helder advies, prachtige opstellingen & tegelcombinaties

In onze showroom hebben we moderne badkamer opstellingen met sanitair, douchewanden en toiletten. Alle opstellingen zijn compleet betegeld en wij bieden een ruime collectie tegels in vele kleuren, looks en uitvoeringen. Alles onder éen dak bij Brinkman Stitselaar, ruim 40 jaar vakspecialist in de regio. We helpen u graag verder met de juiste keuze. Voor ieder budget en woonstijl hebben we sanitair en tegels voor u klaar staan. Ook voor het verwerken van de tegels en plaatsen van sanitair kunnen wij u van dienst zijn.

Bekijk ook ons ruime collectie tegels >