Keuco spiegelkasten

De spiegelkasten van Keuco zijn een waar hoogstandje. Opbergruimte, spiegelverwarming en verlichting komen prachtig samen met een mooi design. Keuco spiegelkasten combineren het praktische met een tijdloze schoonheid. Achter de spiegeldeuren is een zee van ruimte voor al uw badkamer benodigdheden. In onze showroom laten we u graag alle mogelijkheden en opstellingen zien van deze  spiegelkasten.

Keuco

LED verlichting
spiegelverwarming
dimbare touch schakelaar


Edition 400 spiegelkast

Met de Edition 400 heeft u moderne spiegelkast met veel variaties. Voor elke behoefte een prachtige en functionele spiegelkast.

LED licht

Met de door Keuco speciaal ontwikkelde innovatieve draaidimmer voor spiegelkasten kan de lichtintensiteit traploos gedimd worden.

Kijk in de spiegel

De spiegelkast is  uitgerust met een innovatieve sensor gestuurde spiegelverwarming. Hierdoor beslaat de spiegel niet meer. 

Kom naar de showroom voor Keuco spiegelkasten

In onze showroom van Brinkman Stitselaar hebben wij een groot aanbod aan Keuco spiegelkasten voor u om te bekijken. We helpen u graag met de keuze van de juiste spiegelkast, passend bij uw badkamermeubel en stijl van uw badkamer interieur. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige kranen, douchewanden, baden, sanitair en accessoires. Allemaal onder één dak zodat u het goed op elkaar kan afstemmen.

Spiegelkasten Edition 400

Spiegelkast
twee deuren opbouw
Spiegelkast
drie deuren opbouw
Spiegelkast
twee deuren inbouw
Spiegelkast
drie deuren opbouw

Spiegelkasten Edition 400

Inbouw, LED
twee deuren
Inbouw
LED
Opbouw LED
twee deuren
Opbouw
LED

Spiegelkasten Royal Universe

Royal Universe
vier deuren
Royal Universe
drie deuren
Royal Universe
twee deuren
Royal Universe
een deur

Kom langs voor een complete badkamer 

Voor een stijlvolle en praktische badkamer komt u naar Brinkman Stitselaar. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen uw droombadkamer samen. Een moderne badkamer voorzien van alle gemakken voor vele jaren zorgeloos gebruik. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. We maken vooraf een 3d visualisatie, zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat. U bent van harte welkom in onze showroom.