Keuco spiegelkasten

De spiegelkasten van Keuco zijn een waar hoogstandje. Opbergruimte, spiegelverwarming en verlichting komen prachtig samen met een mooi design. Keuco spiegelkasten combineren het praktische met een tijdloze schoonheid. Achter de spiegeldeuren is een zee van ruimte voor al uw badkamer benodigdheden. In onze showroom laten we u graag alle mogelijkheden en opstellingen zien van deze  spiegelkasten.

Kom naar de showroom voor Keuco spiegelkasten

In onze showroom van Brinkman Stitselaar hebben wij een groot aanbod aan Keuco spiegelkasten voor u om te bekijken. We helpen u graag met de keuze van de juiste spiegelkast, passend bij uw badkamermeubel en stijl van uw badkamer interieur. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige kranen, douchewanden, baden, sanitair en accessoires. Allemaal onder één dak zodat u het goed op elkaar kan afstemmen.

Spiegelkasten Edition 400

Spiegelkast twee deuren opbouw

Spiegelkast drie deuren opbouw

Spiegelkast drie deuren inbouw

Spiegelkast twee deuren inbouw

Spiegelkasten Royal Lumos

Inbouw, LED, twee deuren

Inbouw, Led

Opbouw, LED, twee deuren

Opbouw LED

Spiegelkasten Royal Universe

Royal Universe vier deuren

Royal Universe drie deuren

Royal Universe twee deuren

Royal Universe één deur

Helder advies, prachtige opstellingen & tegelcombinaties

In onze showroom hebben we moderne badkamer opstellingen met sanitair, douchewanden en toiletten. Alle opstellingen zijn compleet betegeld en wij bieden een ruime collectie tegels in vele kleuren, looks en uitvoeringen. Alles onder éen dak bij Brinkman Stitselaar, ruim 40 jaar vakspecialist in de regio. We helpen u graag verder met de juiste keuze. Voor ieder budget en woonstijl hebben we sanitair en tegels voor u klaar staan. Ook voor het verwerken van de tegels en plaatsen van sanitair kunnen wij u van dienst zijn.

Bekijk ook ons ruime collectie tegels >