Globo toiletten

Voor een moderne toiletpot of bidet bieden we de fraaie collectie Globo toiletten. Stijlvol design uit Italië in vele vormen en formaten. En in verschillende kleuren: er is keuze uit maar liefst 15 kleuren. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Gemaakt van de beste materialen voor jarenlang zorgeloos gebruik. Kom ze bekijken in onze showroom. En u kunt ze direct combineren met bedieningspanelen en een bijpassend fontein en kraan. We helpen u graag op weg met leuke combinaties.

Globo

vele uitvoeringen
toilet & bidet
18 kleuren
mat en glans

Kleuren

Wit
Zwart

Goud
14 Globo kleuren

Uitvoering

Staand
Wand

Globo fonteinen

We hebben ook leuke bijpassende fonteinen van Globo in huis. Bekijk ze hier

Globo toiletten in 14 kleuren

Agata

Bluette

Cachemire

Castagno

Fard

Felce

Ghiaccio

Lime

Mat Zwart 

Mattone

Mat Wit

Perla

Senape

Smoke

Vele uitvoeringen

Het Globo assortiment is omvangrijk en heel gevarieerd. Er is altijd wel een toiletpot of bidet die past bij uw smaak en het toilet.

Globo toiletten

Wandcloset
   52x36cm

Staand toilet
    54x36cm

Wandcloset
   54x36cm

Wandcloset
   54x36cm

Wandcloset Wit
   54x36cm  

Wandcloset Goud
   54x36cm

Wandcloset Zwart
  54x36cm

Wandcloset Goud
   54x36cm

Kom langs voor een complete badkamer 

Voor een stijlvolle en praktische badkamer komt u naar Brinkman Stitselaar. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen uw droombadkamer samen. Een moderne badkamer voorzien van alle gemakken voor vele jaren zorgeloos gebruik. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. We maken vooraf een 3d visualisatie, zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat. U bent van harte welkom in onze showroom.