Villeroy & Boch wastafels

Met Villeroy & Boch wastafels kiest u voor stijl en kwaliteit. Een wastafel is niet iets dat u spontaan aanschaft, maar een aankoop voor een lange tijd. De wastafel wordt meer gebruikt dan alle andere badkamerkeramiek en moet zeer goed functioneren. Villeroy en Boch biedt een grote variëteit aan hoogwaardige wasbakken in alle vormen en maten. Kies voor een opzetwastafel die mooi past bij uw onderkast of juist voor een dubbele wasbak, praktisch voor een groot gezin. Voor een echt statement gaat u voor een wasbak in kleur en maakt u van uw badkamer een  stijlvolle ruimte. In onze showroom helpen wij u graag bij het uitzoeken van een wasbak die past bij uw badkamer.

Villeroy & Boch 

11 kleuren 
13 uitvoeringen
8 formen
vele formaten

Vormen

rechthoek
hoekig
rond
ovaal
kwart rond
vierkant

Uitvoeringen

meubelwastafels
mandwastafels
opzet wastafels
onderbouw wastafels
dubbele wastafels
fonteinen

Wastafels

Wilt u meer wastafels bekijken? We hebben ook moderne wastafels van Geberit,  Luca en Catalano in huis.

Kom naar de showroom voor Villeroy & Boch wastafels

In onze showroom hebben wij een selectie van Villeroy & Boch wastafels klaar staan. Naast wastafels kunt u bij ons ook ligbaden, spiegels, badkamermeubels, douchewanden en kranen bekijken. Alles voor een mooie en betaalbare badkamer overzichtelijk opgesteld. En voor de tegels van uw badkamer hebben wij ook een uitgebreid en actueel assortiment klaar staan in onze showroom. Bekijk ook onze website met een grote en actuele collectie tegels voor vloer en wand. Kom langs en we helpen u graag verder met een helder advies en praktische tips over sanitair en tegels. 

Architectura wastafels

Architectura  opbouwwastafel

Architectura opzetwastafel rond

Architectura opzetwastafel ovaal

Architectura opzetwastafel rond

Artis wastafels

Artis rechthoek

Artis vierkant

Artis rond

Artis ovaal

Loop & friends wastafels

Loop & Friends rechthoekig

Loop & Friends rechthoekig

Loop & Friends rond

Loop & Friends rechthoekig

Kom langs voor een complete badkamer 

Voor een stijlvolle en praktische badkamer komt u naar Brinkman Stitselaar. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen uw droombadkamer samen. Een moderne badkamer voorzien van alle gemakken voor vele jaren zorgeloos gebruik. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. We maken vooraf een 3d visualisatie, zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat. U bent van harte welkom in onze showroom.