Villeroy & Boch wastafels

Met Villeroy & Boch wastafels kiest u voor stijl en kwaliteit. Een wastafel is niet iets dat u spontaan aanschaft, maar een aankoop voor een lange tijd. De wastafel wordt meer gebruikt dan alle andere badkamerkeramiek en moet zeer goed functioneren. Villeroy en Boch biedt een grote variëteit aan hoogwaardige wasbakken in alle vormen en maten. Kies voor een opzetwastafel die mooi past bij uw onderkast of juist voor een dubbele wasbak, praktisch voor een groot gezin. Voor een echt statement gaat u voor een wasbak in kleur en maakt u van uw badkamer een  stijlvolle ruimte. In onze showroom helpen wij u graag bij het uitzoeken van een wasbak die past bij uw badkamer.

Kom naar de showroom voor Villeroy & Boch wastafels

GeberiIt onze showroom van Brinkman Stitselaar hebben wij een groot aanbod aan Villeroy & Boch wastafels voor u om te bekijken. We helpen u graag met de keuze van de juiste wastafel, passend bij uw badkamermeubel en stijl van uw badkamerinterieur. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige douchewanden, kranen, sanitair, accessoires en meubilair. Allemaal onder één dak zodat u het goed op elkaar kan afstemmen. 

Archtiectura wastafels

Architectura  opbouwwastafel

Architectura opzetwastafel rond

Architectura opzetwastafel ovaal

Architectura opzetwastafek rond

 

Artis wastafels

Artis rechthoek

Artis vierkant

Artis rond

Artis ovaal

Loop & friends wastafels

Loop & Friends rechthoekig

Loop & Friends rechthoekig

Loop & Friends rond

Loop & Friends rechthoekig

Helder advies, prachtige opstellingen & tegelcombinaties

In onze showroom hebben we moderne badkamer opstellingen met sanitair, douchewanden en toiletten. Alle opstellingen zijn compleet betegeld en wij bieden een ruime collectie tegels in vele kleuren, looks en uitvoeringen. Alles onder éen dak bij Brinkman Stitselaar, ruim 40 jaar vakspecialist in de regio. We helpen u graag verder met de juiste keuze. Voor ieder budget en woonstijl hebben we sanitair en tegels voor u klaar staan. Ook voor het verwerken van de tegels en plaatsen van sanitair kunnen wij u van dienst zijn.

Bekijk ook ons ruime collectie tegels >