Xenz hoofddouche

Xenz hoofddouche is een luxe toevoeging voor uw badkamer. Wanneer u een fijne regendouche zoekt, heeft u veel keuze in de Xenz hoofddouches en douchesets. Een regendouche zorgt voor een luxe uitstraling in uw badkamer en geeft die ultieme waterval na een vermoeide dag. Of heeft u juist zijn in een verkwikkende douche? Met de thermostaatregeling kunt u de perfecte temperatuur instellen. Omdat een regendouche niet verstelbaar is, is de regendouche in combinatie met een doucheset ideaal. Zo kunt u ook genieten van een verstelbare douchekop. 

Keuco hoofddouches

hoofddouche met led
verschillende vormen

Afwerking

verchroomd
brons geborsteld
nikkel geborsteld
zwart chrome
RVS
aluminium

Formaten

meer dan 5 formaten

Hoofddouches

Wilt u meer hoofddouches bekijken? We hebben ook moderne hoofddouches van Xenz in huis.

Hoofddouches in fraaie afwerkingen 

De collectie van Xenz bestaat uit regendouche en in- en opbouw doucheset. Door de verschillende vormen en kleuren is er altijd een inbouw douche-set die bij uw stijl past. Zo kunt u optimaal genieten in uw badkamer. Een inbouw doucheset wordt bijvoorbeeld volledig ingebouwd. Hierdoor wordt de gehele douche strak afgewerkt. U kunt kiezen uit de kleuren chroom, inox, wit mat, zwart mat, geborsteld grafiet en oud koper. Voor elke badkamer een passende hoofddouche met toebehoren.

Regendouche 30 cm
chrome

Regendouche vierkant
chrome

Hoofddouche rond
waterval

Hoofddouche vierkant
waterval

Regendouche vierkant
waterval

Regendouche rond
waterval

Regendouche 
inbouw

Regendouche 
inbouw

Regendouche 
inbouw

Regendouche 
chrome

Regendouche
cascade waterval

Regendouche
rond

Hoofddouche
vierkant

Hoofddouche
rond

Kom naar de showroom voor Xenz hoofddouches 

In onze showroom hebben wij een selectie van Xenz hoofdouches klaar staan. Naast hoofddouches kunt u bij ons ook spiegels, badkamermeubels, douchewanden en kranen bekijken. Alles voor een mooie en betaalbare badkamer overzichtelijk opgesteld. En voor de tegels van uw badkamer hebben wij ook een uitgebreid en actueel assortiment klaar staan in onze showroom. Bekijk ook onze website met een grote en actuele collectie tegels voor vloer en wand. Kom langs en we helpen u graag verder met een helder advies en praktische tips over sanitair en tegels.