Kranen in vele stijlen en uitvoeringen

Kranen spelen een cruciale rol in elke badkamer. Ze moeten hun functionaliteit en levensduur elke dag weer opnieuw bewijzen. Vanaf dag één tot vele jaren daarna moeten ze met hun onberispelijke look en tijdloze design blijven imponeren. Kranen zijn er in vele soorten, formaten, uitvoeringen en toepassingen. Ga voor éen stijl en kies een passende kraan voor uw wasbak, bad, douche en fontein. Afhankelijk van uw wensen kunt u gaan voor een mengkraan, ééngreepshendel, een setje of wellicht gaat u voor een echte eyecatcher

Laat u inspireren door onze prachtige collectie kranen

In onze showroom hebben wij een groot aanbod aan kranen voor u om te bekijken, We helpen u graag met de keuze van de juiste kraan die mooi past binnen uw badkamer interieur en bij uw wensen. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige douchewanden, baden, sanitair, accessoires en meubilair. Allemaal onder één dak zodat u het goed op elkaar kan afstemmen.

Helder advies, prachtige opstellingen & tegelcombinaties

In onze showroom hebben we moderne badkamer opstellingen met sanitair, douchewanden en toiletten. Alle opstellingen zijn compleet betegeld en wij bieden een ruime collectie tegels in vele kleuren, looks en uitvoeringen. Alles onder éen dak bij Brinkman Stitselaar, ruim 40 jaar vakspecialist in de regio. We helpen u graag verder met de juiste keuze. Voor ieder budget en woonstijl hebben we sanitair en tegels voor u klaar staan. Ook voor het verwerken van de tegels en plaatsen van sanitair kunnen wij u van dienst zijn.

Bekijk ook ons ruime collectie tegels >