Kludi kranen

Kludi kranen bieden een breed programma voor iedere badkamer. Voor elke situatie hebben we de juiste mengkraan.  De kranen combineren de hoogste designstandaards met functionele eigenschappen. Het soft-edge design kenmerkt zich door de zachte lijnen en mooie rondingen. Kludi heeft veel tijd besteed aan elk detail; eenvoudig te reinigen en energiezuinig. De elegante kranen serie past bijzonder goed bij moderne inrichtingsstijlen. Kiest u voor Kludi, dan kiest u voor stijl. 

Kom naar de showroom voor Kludi kranen

In onze showroom van Brinkman Stitselaar hebben wij een groot aanbod aan Kludi kranen voor u om te bekijken, We helpen u graag met de keuze van de juiste kraan die mooi past binnen uw badkamer interieur en bij uw wensen. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige douchewanden, baden, sanitair, accessoires en meubilair. Allemaal onder één dak zodat u het goed op elkaar kan afstemmen.

PURE & STYLE

Wastafelkraan 

Ééngreeps wastafelmengkraan 
60

Ééngreeps wastafelmengkraan 
75

Ééngreeps wastafelmengkraan 
100

Ééngreeps wastafelmengkraan
DN15

 

Ééngreep wastafelmengkraan
chroom

Bad-douchemengkraan 

Ééngreeps bad- /douche mengkraan 

Ééngreeps bad- /douche mengkraan 

Ééngreeps bad- /douche mengkraan 

Douchemengkraan

Ééngreeps douchemengkraan

Ééngreeps douchemengkraan 

Ééngreeps douchemengkraan

Helder advies, prachtige opstellingen & tegelcombinaties

In onze showroom hebben we moderne badkamer opstellingen met sanitair, douchewanden en toiletten. Alle opstellingen zijn compleet betegeld en wij bieden een ruime collectie tegels in vele kleuren, looks en uitvoeringen. Alles onder éen dak bij Brinkman Stitselaar, ruim 40 jaar vakspecialist in de regio. We helpen u graag verder met de juiste keuze. Voor ieder budget en woonstijl hebben we sanitair en tegels voor u klaar staan. Ook voor het verwerken van de tegels en plaatsen van sanitair kunnen wij u van dienst zijn.

Bekijk ook ons ruime collectie tegels >