Keuco kranen

Kranen spelen een cruciale rol in elke badkamer. Ze moeten hun functionaliteit en levensduur elke dag weer opnieuw bewijzen. Vanaf dag één tot vele jaren daarna moeten ze met hun onberispelijke look en tijdloze design blijven imponeren. Al vele jaren stelt Keuco zichzelf deze hoge eisen door met innovaties en creatieve veelzijdigheid te komen. Onze armaturen zijn in talloze droombadkamers te vinden en zijn tot op heden uniek op de internationale markt. Ontdek de fascinerende wereld van Keuco kranen voor wastafel, douche, bad of bidet.

Kom naar de showroom voor Keuco kranen

In onze showroom van Brinkman Stitselaar hebben wij een groot aanbod aan Keuco kranen voor u om te bekijken, We helpen u graag met de keuze van de juiste kraan die mooi past binnen uw badkamer interieur en bij uw wensen. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige douchewanden, baden, sanitair, accessoires en meubilair. Allemaal onder één dak zodat u het goed op elkaar kan afstemmen.

EDITION 11 

Wastafelkraan 

Keuco kranen

Hendel Wastafelmengkraan 
51104

Keuco kranen

Hendel Wastafelmengkraan
51102

Keuco kranen

Hendel Wastafelmengkraan 
51115

Keuco kranen

Hendel Wastafelmengkraan 
51116

Keuco kranen

Hendel Bidetkraan
51109

 

Douchekraan 

Keuco kranen

Douche-thermostaat 
51126

Keuco kranen

Hendel Douchemengkraan inbouw 51171

Hendel bad en douchemengkraan inbouw
51172

 

 

Thermostaatarmatuur met keramische stopkraan
51173

Keuco kranen

Thermostaatarmatuur met keramische stop en regelkraan
51174

Badkraan 

Keuco kranen

Hendel Wastafelmengkraan 110

Helder advies, prachtige opstellingen & tegelcombinaties

In onze showroom hebben we moderne badkamer opstellingen met sanitair, douchewanden en toiletten. Alle opstellingen zijn compleet betegeld en wij bieden een ruime collectie tegels in vele kleuren, looks en uitvoeringen. Alles onder éen dak bij Brinkman Stitselaar, ruim 40 jaar vakspecialist in de regio. We helpen u graag verder met de juiste keuze. Voor ieder budget en woonstijl hebben we sanitair en tegels voor u klaar staan. Ook voor het verwerken van de tegels en plaatsen van sanitair kunnen wij u van dienst zijn.

Bekijk ook ons ruime collectie tegels >