Keuco kranen

Kranen spelen een cruciale rol in elke badkamer. Ze moeten hun functionaliteit en levensduur elke dag weer opnieuw bewijzen. Vanaf dag één tot vele jaren daarna moeten ze met hun onberispelijke look en tijdloze design blijven imponeren. Al vele jaren stelt Keuco zichzelf deze hoge eisen door met innovaties en creatieve veelzijdigheid te komen. Onze armaturen zijn in talloze droombadkamers te vinden en zijn tot op heden uniek op de internationale markt. Ontdek de fascinerende wereld van Keuco kranen voor wastafel, douche, bad of bidet.

Keuco

4 kleuren
7 series
wastafelkranen
douchekranen
badkranen

Kleuren

Chroom
Bronze
Nikkel
Zwart

Uitvoeringen

Verchroomd
Brons geborsteld
Nikkel geborsteld
Zwart chroom geborsteld

Design kranen

Meer design kranen bekijken? We hebben ook de serie Axor One voor u klaar staan.

Kom naar de showroom voor de fraaie collectie Keuco

In onze showroom van Brinkman Stitselaar hebben wij een groot aanbod aan Axor One voor u om te bekijken, We helpen u graag met de keuze van de juiste kraan die mooi past binnen uw badkamer interieur en bij uw wensen. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige douchewanden, baden, sanitair, accessoires en meubilair. Allemaal onder één dak zodat u het goed op elkaar kan afstemmen.

Keuco Collectie

Wastafelkraan
Chroom

Wastafelkraan
Nikkel geborsteld

Wastafelkraan
Brons geborsteld

Wastafelkraan
Zwart geborsteld

Douchemengkraan
Chroom

Douchemengkraan
Nikkel geborsteld

Douchemengkraan
Nikkel geborsteld

Douchemengkraan
Zwart geborsteld

Douchemengkraan
Zwart mat

Kom langs voor een helder advies, prachtige opstellingen & tegelcombinaties

In onze showroom hebben we moderne en betegelde opstellingen met sanitair, douchewanden en toiletten. We bieden een ruime collectie van de beste merken voor jarenlang onbezorgd gebruik. Alles onder een dak bij Brinkman Stitselaar. We zijn ruim 40 jaar vakspecialist in de regio enc helpen u graag verder met de juiste keuze. Voor elk budget en woonstijl hebben we sanitair en tegels voor u klaar staan. Ook voor het verwerken van de tegels en plaatsen van sanitair kunnen wij u van dienst zijn.

bekijk ook ons ruime collectie tegels >