Novellini douchewanden

Novellini douchewanden zijn unieke design objecten. Er is dan ook veel aandacht besteed aan kwalitatief hoogstaande materialen en innovatie. De wanden kunnen op behoefte van de badkamer worden ingesteld zodat deze volledig voldoet aan uw wensen. Om van de badkamer een stijlvolle ruimte te maken is er bovendien veel keuze aan profielen en soorten glas. De douchewanden passen op elke muur en nis. Zo kan u uw badkamer volledig inrichten naar eigen smaak. Kom naar onze showroom om de stijlvolle douchewanden van Novellini en haar mogelijkheden te bekijken.

Novellini

douchewanden
Young
verschillende soorten glas

Profielen

mat zwart
mat wit
mat chroom
chroom

Formaten

meer dan 25 formaten

Douchewanden

Wilt u meer douchewanden bekijken? We hebben ook moderne douchewanden van van Rijn in huis.

Kom naar de showroom voor de moderne collectie Novellini douchewanden

In onze showroom van Brinkman Stitselaar hebben wij een groot aanbod aan douchewanden van Novellini voor u om te bekijken. We helpen u graag met de keuze van de juiste douchewand die mooi past binnen uw badkamer interieur en bij uw wensen. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige hoofddouches, baden, sanitair, accessoires en meubilair. Allemaal onder één dak zodat u het goed op elkaar kan afstemmen.

 4 kleurprofielen

Wit mat

Chroom mat

Chroom

Zwart mat

Novellini veiligheidsglas

Het veiligheidsglas van Novellini varieert in diktes van 4 tot 8 mm. Door een proces van verhitten en sterk afkoelen ontstaat een spanningsveld in het glas die het zo sterk maakt. Wanneer het breekt valt het uiteen in kleine brokjes, hierdoor wordt het veilig genoemd omdat deze stukjes geen levensbedreigende verwondingen veroorzaken in tegenstelling tot normaal vensterglas. Al het transparante glas van Novellini ondergaat de Crystal Clear behandeling, een speciale behandeling die de vorming van druppels op het glas verhindert. Minder water op het glas zal de groei van bacteriën en het afzetten van kalk verminderen en een eenvoudige reiniging en langdurige glans verzekeren. Novellini biedt 4 soorten glas: transparant, gekleurd, structuur en decoratie.

Structuur glas 

Geborsteld

Aqua

IJskristal

Waterval acryl

Niva structuur

IJspatroon

Decoratie glas 

Satin

Esprit

Victoriana

Zephyros

Louvre

Rose I

Ravenna

Satin band

Bamboo

Punto

Tifany

Quadra

Helder advies, prachtige opstellingen & tegelcombinaties

In onze showroom hebben we moderne badkamer opstellingen met sanitair, douchewanden en badkamermeubels. Alle opstellingen zijn compleet betegeld en wij bieden een ruime collectie tegels in vele kleuren, looks en uitvoeringen. Alles onder één dak bij Brinkman Stitselaar, ruim 40 jaar vakspecialist in de regio. We helpen u graag verder met de juiste keuze. Voor ieder budget en woonstijl hebben we sanitair en tegels voor u klaar staan. Ook voor het verwerken van de tegels en plaatsen van sanitair kunnen wij u van dienst zijn.

Bekijk ook ons ruime collectie tegels >