Keuco badkamermeubels

Met badkamermeubels en wastafels van Keuco stelt u zelf uw ideale design samen. Creëer een badkamer van uw dromen met een ontwerp volgens uw eigen ideeën. Met deze unieke designserie en diversiteit kunt u functie en design mooi combineren. Ga voor harmonie en duurzaamheid met deze Keuco designserie. Combineer en wees creatief met de veelzijdige badkamermeubels en wastafels van Keuco en ontwerp zelf u ideale badkamer. Met de uitgebreide keuze aan afwerkingen, formaten en vele andere opties heeft u alle planningsvrijheid. In onze showroom hebben we een selectie staan van de designserie. Laat u inspireren en informeren en stel uw ideale badkamermeubel zelf samen. Wij helpen u graag in onze showroom.


Edition 11: Puur design

De Edition 11 kenmerkt zich door zijn rechtlijnig en ingetogen ontwerp. Er is een grote verscheidenheid aan varianten binnen deze serie. Van greeploze badkamermeubels tot innovatieve spiegelkasten en hoogwaardige kranen. Met perfect afgewerkte accessoires heeft u een prachtig designmeubel. De Edition 11 is ontworpen door een gerenommeerde designkantoor. Innovatieve functies zorgen voor maximaal comfort dat men ziet en voelt. Een designmeubel in uw badkamer van zachte schoonheid en hoge kwaliteit. De armaturen en accessoires versterken dit en geven het designmeubel klasse.

Kom naar de showroom voor badkamermeubels van Keuco

In onze showroom hebben wij een selectie van Keuco badkamermeubels opgesteld. U kunt deze zelf samenstellen en zo uw ideale badkamermeubel creëren. Naast badkamermeubels kunt u bij ons ook spiegels, douchewanden, douches en kranenbekijken. Alles voor de badkamer is overzichtelijk opgesteld. En voor de tegels van uw badkamer hebben wij ook een uitgebreid en actueel assortiment klaar staan in onze showroom. Bekijk ook onze website met een grote en actuele collectie tegels voor vloer en wand. Kom langs en we helpen u graag verder met een helder advies en praktische tips over sanitair en tegels.