Geberit wc potten

Geberit wc potten zijn elegant en fraai. Of u nu kiest voor een design met een ronde, hoekige of compacte vorm, er zit altijd een wc pot bij die past bij uw badkamer. Geberit heeft prachtige oplossingen voor uw badkamer. Zo kunt u kiezen voor een Duo Fresh om nare geurtje tegen te gaan of een Aquaclean voor een dagelijkse lichaamsverzorging. In onze showroom helpen wij u graag met vinden van de juiste wc pot passend bij uw wensen. 

Kom naar de showroom voor de stijlvolle Geberit closets 

In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste Geberit closets voor u klaar staan. De Geberit collectie heeft een elegante stijl en feel fraaie oplossingen. Combineer deze met een bijpassende bidet voor een totaal beleving. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige douchewanden, kranen, sanitair, accessoires en meubilair. Allemaal onder één dak zodat u het goed op elkaar kan afstemmen. 

En voor de tegels van uw badkamer hebben wij ook een uitgebreid en actueel assortiment klaar staan in onze showroom. Kom langs en we helpen u graag verder met uw sanitair en tegels.

iCon

iCon rond wit

iCon rechthoekig

iCon rond creme

iCon met deksel

Acanto

Acanto staand

Acanto hangend

Cittero

Cittero staand

Cittero hangend