Luxalon plafonds

De sfeer in een woonruimte wordt mede bepaald door het type plafond. De Luxalon plafonds zijn praktisch, 100% vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig zelf te monteren. Wilt u de ruimte juist rustig houden of de lengte of breedte van de ruimte accentueren. Dat kan heel mooi met de Luxalon plafonds. We bieden deze plafonds aan in diverse formaten en zeer veel kleuren en afwerkingen. Zo is er altijd een plafond bij prachtig is in uw badkamer. In onze showroom adviseren wij u graag over de mogelijkheden. 

Kom naar de showroom voor de collectie Luxalon plafonds

In onze showroom van Brinkman Stitselaar hebben wij een groot aanbod aan Luxalon plafonds voor u om te bekijken. We helpen u graag met de keuze van een passend plafond voor uw badkamer die mooi past binnen uw interieur en bij uw wensen. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige hoofddouches, baden, sanitair, accessoires en meubilair. Allemaal onder één dak zodat u het goed op elkaar kan afstemmen.

Helder advies, prachtige opstellingen & tegelcombinaties

In onze showroom hebben we moderne badkamer opstellingen met sanitair, douchewanden en toiletten. Alle opstellingen zijn compleet betegeld en wij bieden een ruime collectie tegels in vele kleuren, looks en uitvoeringen. Alles onder éen dak bij Brinkman Stitselaar, ruim 40 jaar vakspecialist in de regio. We helpen u graag verder met de juiste keuze. Voor ieder budget en woonstijl hebben we sanitair en tegels voor u klaar staan. Ook voor het verwerken van de tegels en plaatsen van sanitair kunnen wij u van dienst zijn.

Bekijk ook ons ruime collectie tegels >