Detremmerie Spiegels

Detremmerie biedt een mooie aanbod aan hedendaagse spiegels met een mooi design. Een smaakvolle spiegel boven uw badkamermeubel of wasbak maakt uw badkamer compleet. De vormen en afmetingen van deze spiegels zijn zo bijzonder dat ze bijna een kunstwerk zijn. Combineer afwisselende maten naast elkaar voor een groots effect. In onze showroom kunt een groot aanbod van de Detremmerie spiegels bekijken zo dat u de juiste match vindt voor uw badkamer.

Detremmerie 

4 kleuren kader
4 vormen
LED verlichting

Kleuren kader

wit
goud
zwart
leder ophanging (band)

Vormen

rond
ovaal
vierkant
rechthoek

Badkamermeubels

We hebben ook moderne en praktische meubels in huis van Detremmerie. Bekijk ze hier.

Kom naar de showroom voor de spiegels van Detremmerie  

In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste spiegels van Detremmerie voor u klaar staan. De Detremmerie collectie heeft een bijzondere stijl met ieder haar eigen variaties en designs. Ovaal of rond, rechthoekig of vierkant, met of zonder kader: welke trend u ook verkiest, wij hebben voor elke badkamer een passende spiegel. Bekijk hieronder ons assortiment met verfijnde designs. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige douchewanden, kranen, sanitair, accessoires en meubilair. Allemaal onder één dak zodat u het goed op elkaar kan afstemmen. Voor de tegels van uw badkamer hebben wij een uitgebreid en actueel assortiment klaar staan in onze showroom. Kom langs en we helpen u graag verder met uw sanitair en tegels.

In 3 soorten verkrijgbaar: rond, ovaal en lou

Zwart kader

Lederen ophanging 

Zwart Kader

Box 2 detail 

Led kader

Panchet

Kom langs voor een complete badkamer 

Voor een stijlvolle en praktische badkamer komt u naar Brinkman Stitselaar. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen uw droombadkamer samen. Een moderne badkamer voorzien van alle gemakken voor vele jaren zorgeloos gebruik. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. We maken vooraf een 3d visualisatie, zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat. U bent van harte welkom in onze showroom.