Detremmerie Spiegels

Detremmerie biedt een mooie aanbod aan hedendaagse spiegels met een mooi design. Een smaakvolle spiegel boven uw badkamermeubel of wasbak maakt uw badkamer compleet. De vormen en afmetingen van deze spiegels zijn zo bijzonder dat ze bijna een kunstwerk zijn. Combineer afwisselende maten naast elkaar voor een groots effect. In onze showroom kunt een groot aanbod van de Detremmerie spiegels bekijken zo dat u de juiste match vindt voor uw badkamer.

Kom naar de showroom voor de spiegels van Detremmerie  

In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste spiegels van Detremmerie voor u klaar staan. De Detremmerie collectie heeft een bijzondere stijl met ieder haar eigen variaties en designs. Ovaal of rond, rechthoekig of vierkant, met of zonder kader: welke trend u ook verkiest, wij hebben voor elke badkamer een passende spiegel. Bekijk hieronder ons assortiment met verfijnde designs. Ook voor de verdere inrichting van uw badkamer hebben wij prachtige douchewanden, kranen, sanitair, accessoires en meubilair. Allemaal onder één dak zodat u het goed op elkaar kan afstemmen. 

Voor de tegels van uw badkamer hebben wij een uitgebreid en actueel assortiment klaar staan in onze showroom. Kom langs en we helpen u graag verder met uw sanitair en tegels.

In 3 soorten verkrijgbaar rond, ovaal en lou 

box-3-detail-ronde-spiegel-removebg-preview

Zwart kader

Lederen ophanging 

spiegel-oval-zwart-confi-kopie

Zwart Kader

Box 2 detail 

Led kader

Spiegel-met-planchet

Panchet