Vanaf juli hebben we geen Riho ligbaden meer in onze collectie. We hebben wel ligbaden van andere  topmerken zoals Novellini en Xenz.

Riho ligbaden

Riho ligbaden ligbaden zijn van hoogwaardige kwaliteit met een verrassend design. Met deze baden gaat u voor een stijlvolle badkamer. Een badkamer waarvan u geniet en waar u helemaal tot rust komt. We hebben schitterende vrijstaande baden die een pareltje maken van uw badkamer. Voor de kleinere badkamer hebben we ook mooie en praktische oplossingen. Zo kunt u kiesen uit driehoekig baden, taps-toeloepende ligbaden of halfronde ligbaden zodat ze perfect in uw badkamer passen. De keuze aan inbouw baden en semi-vrijstaande baden is groot en ze zijn verkrijgbaar in veel formaten. Bekijk onze showroom voor een divers aanbod aan Riho ligbaden.

Semi vrijstaand

Adore

Devotion

Essence

Madrid

Inbouw

Austin

Atlanta

Colorado

Columbia

Kom naar de showroom voor Riho ligbaden

In onze showroom hebben wij een selectie van Riho ligbaden klaar staan. Naast ligbaden kunt u bij ons ook spiegels, badkamermeubels, douchewanden en kranen bekijken. Alles voor een mooie en betaalbare badkamer overzichtelijk opgesteld. En voor de tegels van uw badkamer hebben wij ook een uitgebreid en actueel assortiment klaar staan in onze showroom. Bekijk ook onze website met een grote en actuele collectie tegels voor vloer en wand. Kom langs en we helpen u graag verder met een helder advies en praktische tips over sanitair en tegels.