Sunshower

Welkom bij Sunshower! Een innovatief product die tijdens het douchen UV-A en UV-B-stralen uitstraalt. Dit zorgt voor de aanmaak van vitamine D en tegelijkertijd krijgt uw huid een gezonde gloed. UV-licht speelt een cruciale rol bij het goed functioneren van ons immuunsysteem en het stimuleren van pigmentvorming. De Sunshower beschikt tevens over infraroodtechnologie die tal van voordelen biedt voor uw lichaam, zoals het bevorderen van ontspanning en het verbeteren van de bloedcirculatie. Investeer in uw gezondheid en welzijn en start uw dag met een verfrissend gevoel vol energie.
Er zijn verschillende uitvoeringen en formaten verkrijgbaar, er is altijd wel een Sunshower die past.

Sunshower

2 modellen
4 kleuren
3 uitvoeringen
infrarood
UV-licht

Kleuren

Sand White
Organic Grey
White
Black

Uitvoeringen

inbouw variant
opbouw hoek variant
opbouw vlak  variant

Douchewand

Een Sunshower past mooi bij de moderne douchewanden van Novellini of van Rijn

Kom naar de showroom voor de innovatieve Sunshower

In onze showroom in Harderwijk kunt u een Sunshower bekijken in een badkameropstelling. We kunnen  all,e modellen leveren en desgewenst voor u installeren. We hebben naast Sunshowers werkelijk alles in huis voor een mooie en praktische badkamer. Zo kunt u bij ons een ruim assortiment kranen, douchewanden, wastafels en baden bekijken. De badkamer is pas echt compleet met een maatwerk badkamermeubel, een moderne spiegel. We bieden een ruim scala aan mogelijkheden van diverse merken. Voor elk budget en badkamerstijl hebben we de juiste oplossing. U slaagt altijd bij Brinkman Stitselaar.

 

Square
black - white - organic grey

Deluxe Infrarood en UV-licht

Combi Infrarood en UV-licht

Pure XL Infrarood 

Solo Infrarood 

Pure Infrarood 

Round
sand white -black - white - organic grey

Plus L Infrarood en UV-licht
In de showroom

Plus M Infrarood en UV-licht

Plus S Infrarood en UV-licht

One L Infrarood

One M Infrarood

One S Infrarood

Voor een complete badkamer 

Voor een stijlvolle en praktische badkamer komt u naar Brinkman Stitselaar. We bekijken met u alle mogelijkheden en stellen uw droombadkamer samen. Een moderne badkamer die er prachtig uitziet en is voorzien van alle gemakken voor vele jaren trouwe dienst. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies. We maken vooraf een 3d visualisatie, zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat. U bent van harte welkom in onze showroom.