Detremmerie badkamermeubels

Detremmerie badkamermeubels brengen uw badkamer beleving naar een hoger niveau. De kwalitatieve materialen en de bijzondere designs zijn zeer kenmerkend voor deze badkamermeubels. De mogelijkheden in materialen en formaten zijn groot. Zo bestaat de serie uit compacte en ondiepe kasten die kunt aanvullen met hoge kasten. Maar ook voor de ruimere badkamer zijn er diepe kasten. De keuze uit kleuren, vormgeving en type afwerking is eindeloos. Voor elke badkamer kunt u een mooi opstelling vinden die bij uw smaak en stijl past. Laat u inspireren in onze showroom.

Detremmerie No Limit Deluxe

Naast vernieuwend design staat Detremmerie voor puur vakmanschap. Dat ziet u terug in de bijzonder No Limit Deluxe-reeks. In deze lijn komen passie voor ambacht en de gedetailleerde luxeafwerking terug. Zo worden zowel de zijde van de kast als het front in verstek gezaagd voor een verfijnde uitstraling. De meubels worden volledig afgelakt in matte lak, optioneel zelfs keuze uit 205 RAL kleuren.

Kom naar de showroom voor badkamermeubels van Detremmerie

In onze showroom hebben wij een selectie van Detremmerie badkamermeubels opgesteld. U kunt deze zelf samenstellen en zo uw ideale badkamermeubel creëren. Naast badkamermeubels kunt u bij ons ook spiegels, douchewanden, douches en kranenbekijken. Alles voor de badkamer is overzichtelijk opgesteld. En voor de tegels van uw badkamer hebben wij ook een uitgebreid en actueel assortiment klaar staan in onze showroom. Bekijk ook onze website met een grote en actuele collectie tegels voor vloer en wand. Kom langs en we helpen u graag verder met een helder advies en praktische tips over sanitair en tegels.