Nieuwe Zelliges vintage tegels

Voor een bijzondere inrichting van uw woning, bieden wij een ruime collectie vintage tegels. Oude ambacht en de robuuste uitstraling van vroeger, maar dan wel graag met de kwaliteitseisen en normen van vandaag de dag. Onze vintage tegelcollecties voldoen hier helemaal aan. Met onze vintage tegels kunt u iedere woonruimte een karakteristieke uitstraling geven.

Eindeloos combineren met vintage tegels

Onze vintage tegels zijn verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, met daarnaast ook nog de keuze uit allerlei kleurnuances. De tegels zijn verkrijgbaar in zowel een mat als een glans uitvoering en zijn er in twee maten, namelijk 6,25 x 25 cm en 10 x 10 cm. De afmetingen en de verschillende kleurmogelijkheden stellen u in staat om verschillende tegels te combineren en op die manier kunt u een woonruimte een geheel eigen uitstraling geven.

Een tijdloze uitstraling

De vintage tegels die wij in ons assortiment hebben zijn keramische handgebakken tegels, die gebaseerd zijn op de handgemaakte Marokkaanse Zelliges. Dit zijn handgebakken tegels uit de Fez regio van Marokko, die gemaakt worden van natuurlijke klei. Deze Zellige kenmerkt zich door de verschillende variaties in kleur en stijl en een robuust en oneffen oppervlak.

Kom onze vintage tegels bekijken in onze showroom

We begrijpen dat het lastig is om de uitstraling van een tegel af te zien aan een foto. We nodigen u daarom graag uit in onze nieuwe showroom om onze vintage tegels te komen bekijken. Wij adviseren u graag verder over alle mogelijkheden, legpatronen en kleurcombinaties met vintage tegels. Wilt u alvast mooie voorbeelden bekijken en inspiratie opdoen. Bekijk hier de mooie sfeerfoto’s van allerlei vintage tegels.